Το «Καφέ της Χαράς» έριξε χθες αυλαία με την τελευταία σκηνή να συγκινεί. Η Χαρά ανακοίνωσε στον Πώποτα ότι περιμένουν παιδί, που θα είναι έξι μήνες μικρότερο από το εγγόνι τους.

Οι δυο πρωταγωνιστές -Ρένια Λουιζίδου και Χάρης Ρώμας- που στα επεισόδια μισιόντουσαν και αγαπιόντουσαν αγκαλιάστηκαν στην τελευταία σκηνή, κάνοντας ακόμα πιο συγκινητικό το φινάλε του ριμέικ της σειράς.

Το Twitter συγκινήθηκε και γέλασε ταυτόχρονα.

Το αντίο του Χάρη Ρώμα

Το δικό του αντίο στο «Καφέ της Χαράς» και τον Περίανδρο Πώποτα είπε μέσα από το Instagram ο σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, που έγραφε τη σειρά μαζί με την Άννα Χατζησοφιά. «Υπάρχει περίπτωση,κάποιος από εμάς,όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο ΚΑΦΕ της ζωής του;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή του

«Τι μένει λοιπόν πίσω; Τα συναισθήματα που δημιούργησε η δουλειά μας στους φίλους-θεατές, έτσι όπως μας τα εκφράζουν και μας τα μεταφέρουν. Συναισθήματα άνωσης, ανάτασης, συγκίνησης, εκτόνωσης και χαράς. Μένουν ακόμη οι δυνατοί δεσμοί που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι συμμετέχοντες. Δεσμοί αναντικατάστατοι σίγουρα.
Μένουν οι δυνατές αναμνήσεις.

Υπάρχει περίπτωση,κάποιος από εμάς,όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο ΚΑΦΕ της ζωής του;
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙΩΤΕΣ.
ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!».