Το δεύτερο μέρος της πρώτης συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Love It.

Ο Αλέξης Παππάς μεταξύ άλλων απάντησε στους επικριτές του ενώ σχολίασε και την σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς έχει δηλώσει… κουμπάρος τους.

«Ο Γιώργος Ταβλαδάκης το είπε ότι η τριάδα είναι η πιο μισητοί παίκτες, αλλά το είπε σε ό,τι αφορά εκείνον ως τηλεθεατή.

Θεωρώ ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι political corect. Δεν μπορεί να έχουμε τριβές με τον Ηλία ή με τον James και να έχει ο Σάκης επαφές με τον Κόρομι στην καλύβα που μένει και ο James και ο Νίκος. Ήταν πάντα πολύ επικίνδυνο κάποιος να φτάσει πολύ κοντά στον James, ο οποίος είναι πανέξυπνο παιδί.

Ο Σάκης την ομόρφυνε την Μαριαλένα, ήταν πολύ άγρια. Βλέπω δύο παιδιά που είναι πάρα πολύ καλά, γουστάρουνε, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά, μίλησα και στη Μαριαλένα και στον Σάκη. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο, ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο κυνηγός είναι καψούρης. Δεν μπορεί να έχεις κάνει 500 χιλιάδες χιλιόμετρα να πας κάπου χωρίς να είσαι καψούρης.

Εμένα μου μοιάζει αυτό ένας άσος στο μανίκι, το ένα χέρι νίβει το άλλο, είναι και οι δύο παίκτες τελικού. Πιστεύω ότι η τοποθέτησή του είναι στρατηγική.

Η Μαριαλένα ήταν ύαινα, την φοβόσουν. Μπαίνει μέσα ο Σάκης και σε 3-4 μέρες την κάνει κοριτσάκι 15 χρονών, κούκλα! Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο ούτε να βασιστώ σε μια σχέση ενός μήνα με τον Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει καμία σχέση με την επιρροή που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άλλος», τόνισε ο Αλέξης Παππάς για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σχολιάζοντας την σχέση του με την Alessia Demetz, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Υπάρχει ακόμα η σχέση μου έξω μετά από τόσο καιρό; Είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι έως 25 Μαρτίου θα έχω γυρίσει. Ε, όχι, δεν θα παντρευόμασταν κιόλας στις 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά από κοντά, αλλά είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Ήταν κεραυνοβόλο».

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε και στους επικριτές του λέγοντας: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».