Τη νέα του σειρά ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης και ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα αν και δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές με τον σταθμό που θα την προβάλλει.

Οι «Σέρρες» όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της σειράς θα γυριστεί εξολοκλήρου στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Καπουτζίδη.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς και αυτός αναμένεται να είναι ο Πάνος Νάτσης.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχουν συνεργαστεί ξανά στη θεατρική παράσταση του δεύτερου, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Ο Πάνος Νάτσης έπαιζε και στην σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε προχωρημένες συζητήσεις για τις «Σέρρες» βρίσκεται και η Ελένη Γερασιμίδου.

Η πρόταση της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Καπουτζίδη

Λίγο πριν προβληθεί το ρεπορτάζ για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η Φαίη Σκορδά έκανε μια on air πρόταση στον σεναριογράφο. Η Φαίη Σκορδά είπε στον Γιώργο Καπουτζίδη πως αν κάποιο επεισόδιο «γυριστεί» στο Κιλκίς, επιθυμεί να είναι εκείνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.