Οι δύσκολες καταστάσεις δεν έχουν τελειώσει για τον Νικηφόρο στις «Άγριες Μέλισσες» ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται «απέναντι» από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος έχει μάθει ότι ο γιος του τον πρόδωσε.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές. Ο Νικηφόρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το αρχοντικό των Σεβαστών και να μετακομίσει στη Λάρισα. Δε θέλει όμως να είναι μόνος του καθώς καταλαβαίνει ότι ο μικρός Σέργιος έχει ανάγκη τη μητέρα του.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να τον ακολουθήσει. Η συγκεκριμένη πρόταση όμως δεν βρίσκει σύμφωνη την Ασημίνα η οποία επιλέγει να παραμείνει στο Διαφάνι.

Νικηφόρος και μικρός Σέργιος μετακομίζουν στη Λάρισα όμως το παιδί είναι πολύ στεναχωρημένο καθώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες διαβίωσης και δε μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να βλέπει τη μητέρα του μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Το άλλωτε ευτυχισμένο ζευγάρι, Νικηφόρος και Ασημίνα θα οδηγηθούν τελικά στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Τα δυσάρεστα περιστατικά όμως δεν έχουν τελειώσει και ένα τέτοιο, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό του Ant1, θα αναγκάσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο Διαφάνι.