Μια ιδιαίτερα ρομαντική στιγμή είχαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και το απόσπασμα προβλήθηκε στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας.

Οι δυο νεαροί παίκτες του Survivor, οι οποίοι διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν αλλά πλέον ο κάθε ένας έχει τραβήξει το δικό του δρόμο στα προσωπικά του, έχουν έρθει ξανά κοντά.

Ο ένας έχει βρει στον άλλον ένα στήριγμα στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του Άγιου Δομίνικου.

Καθισμένοι στην άκρη της καλύβας, Σάκης και Μαριαλένα απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα ενώ ο νεαρός προσέφερε στην πρώην αγαπημένη του ένα κολιέ καρδούλα φτιαγμένο από πέτρα.

Ο Σάκης ήθελε να κάνει αυτό το δώρο στη Μαριαλένα για να το έχει πάντα πάνω της και ο Αλέξης Παππάς, εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός με την πέτρινη καρδούλα, την οποία έφτιαξε ο ίδιος, με σκοπό να τη δώσει στο Σάκη και εκείνος να τη χαρίσει στη Μαριαλένα.

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πολύ και το συν ήταν ότι ήταν η Μαριαλένα εδώ. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω αυτό που έχουμε εδώ να μην υπάρξει κάτι που θα το χαλάσει. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη», είπε ο Σάκης Κατσούλης στον Παππά κι εκείνος τον συμβούλευσε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Κατσούλης άκουσε τα λόγια του Αλέξη και αποφάσισε να στήσει ένα σκηνικό στο ηλιοβασίλεμα. Εκεί, έδωσε στη Μαριαλένα ένα μεγάλο κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε κρύψει την καρδιά.

«Πήρα θετική ενέργεια με το που το φόρεσα. Θα είναι σίγουρα το γούρι μου», του είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και δεν θα υπήρχε πρόβλημα μέχρι εδώ αν δεν υπήρχαν οι παρατηρητικές πρωινές εκπομπές οι οποίες ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο απόσπασμα του Survivor και οι συντελεστές τους θυμήθηκαν πως το συγκεκριμένο κολιέ το έχουν ξαναδεί.

Το συγκεκριμένο κολιέ το φορούσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων του Survivor στις 28 Φεβρουαρίου και οι πρωινές εκπομπές έδειξαν και το αντίστοιχο απόσπασμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αποσπάσματα σχολιάστηκαν αρνητικά ενώ οι συντελεστές έκαναν λόγο για σκηνοθετημένο Survivor.