Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Μελέτης στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Ο γιος της Ανέτ βρήκε ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του και πριν προλάβει να τον «μάθει», εκείνος πέθανε.

Δεν πέθανε όμως φυσικά, όπως γνωρίζουμε καθώς ο Δούκας δεν θα άφηνε ατιμώρητο τον βιαστή της αδερφής του.

Ο Θέμελης είχε βιάσει την Ανέτ και εκείνη έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ο Μελέτης. Την αλήθεια όμως ο νεαρός δεν την γνωρίζει καθώς ο Ανέτ προκειμένου να τον προφυλάξει και να μην του δημιουργήσει αρνητικές σκέψεις, του έχει κρύψει την αλήθεια.

Ο Μελέτης από την στιγμή που έμαθε ότι ο Θέμελης δολοφονήθηκε έχει ξεκινήσει αγώνα να βρει το δολοφόνο τ ου πατέρα του.

Αν και οι σκέψεις του τον οδηγούν πως πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ο θείος του Δούκας Σεβαστός, αναζητεί τις αποδείξεις γι’ αυτό.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης θα φτάσει ένα βήμα πριν φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη και η ώρα που θα έρθει αντιμέτωπος μαζί του αλλά και με την αλήθεια θα φτάσει.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στις «Άγριες Μέλισσες» στον Ant1;

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Η Ασημίνα, όμως, αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου…