Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τέλος στις φήμες περί επιστροφής της στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Mega.

Η «βασίλισσα», όπως την αποκάλεσε και η Δανάη Μπάρκα, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του Mega και τα σενάρια, αντί να καταλαγιάσουν, φούντωσαν ξανά.

Αυτή τη φορά αφορούν τα άτομα που θα βρεθούν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Mega αλλά και στη ζώνη που θα βρεθεί η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τετάρτης, μια από τις πρώην συνεργάτιδες η οποία ήδη έχει δεχθεί πρόταση για να βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Έχω ένα πουλάκι το οποίο τρυπώνει σε πολύ κλειστά δωμάτια» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και τόνισε πως: «Η Ελένη είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιοι θα είναι δίπλα της και πώς θα στηθεί η εκπομπή με την αρχισυντάκτρια της».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος σημείωσε πως: «Η πρώτη που δέχτηκε κρούση από την Ελένη είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Εγώ την πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπε πως δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει αυτό που τη ρώτησα. Στόχος της είναι να μείνει στο Mega. Αυτά μου είπε χθες η Ελιάνα. Δεν διαψεύδει την είδηση».