Για το χωρισμό της, τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει «κλείσει» με το Mega και να την «τρώει» από την πρωινή ζώνη του σταθμού, μίλησε η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε αναφορικά με τη νέα σεζόν και την ενδεχόμενη μετακόμιση της εκπομπής της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου πως: «Αυτό δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι. Τις επίσημες απαντήσεις, ωστόσο, πάντα τις δίνει το κανάλι. Γιατί ακόμα και αν γνωρίζω τώρα πράγματα δυστυχώς δεν μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου».

«Το να έρχονται άνθρωποι του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη σε ένα κανάλι μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα σε ερώτηση αν η ξανθιά παρουσιάστρια έχει «κλείσει» με το Mega και πως θα την «φάει».

«Ότι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου προσπαθώ να νιώθω ωραία. Όλα αυτά, ειδικά και λόγω της εκπομπής, δεν μπορούμε να μας παίρνουν από κάτω γιατί υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που μας επιλέγουν και οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι στην πρώτη μας καλημέρα. Στη ζωή μας, εντάξει, κύκλοι κλείνουν και κύκλοι ανοίγουν» πρόσθεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA για τον πρόσφατο χωρισμό της. «Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει η φήμη πως προχωράς ή σταματάς. Οι εποχές είναι τόσο δύσκολες που ξεσπάμε εκεί που μπορεί να υπάρχει μια ρωγμούλα. Και μετά η ρωγμούλα μπορεί να ανοίξει λίγο παραπάνω και να γίνει πόρτα. Ποτέ δεν ξέρεις, όλες οι παροιμίες για κάποιο λόγο υπάρχουν» είπε για τον χωρισμό της η Δανάη Μπάρκα.