Στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» είδαμε πως: Μετά την τεράστια επιτυχία του Ημερολογίου γυναικών, αλλά και της Λέσχης βιβλίου, η Χαρά δέχεται μία περίεργη πρόταση.

Η διάσημη συγγραφέας Έλενα Ζαΐμη-Δαπόντε θέλει όχι μόνο να παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο «Το καφέ είναι το καινούργιο μαύρο», στο Καφέ της Χαράς, αλλά και να αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Μέχρι τώρα, κανένας δεν ξέρει ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από το όνομα Δαπόντε και κυκλοφορούν οι πιο περίεργες φήμες για εκείνη. Τη βραδιά της παρουσίασης, η Σταυρούλα και ο Φατσέας, που πλέον είναι ένας επιτυχημένος μπίζναμαν, ξανασμίγουν και φαίνεται πως τίποτε δεν μπορεί να τους χωρίσει πια.

Τίποτε, εκτός από το αμαρτωλό παρελθόν του Φατσέα, που επιστρέφει μαζί με τη Δαπόντε!

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά του Ant1 στις 21.00;

Η αποκάλυψη ότι πίσω από το όνομα της Δαπόντε κρύβεται η Δοξούλα, γνωστή απλά και ως χήρα, θα συγκλονίσει όχι μόνο το χωριό αλλά και το Πανελλήνιο.

Η άλλοτε ερωμένη του Φατσέα, παρουσιάζει στα media την εικόνα μιας γυναίκας κατατρεγμένης, που τελικά κατάφερε να νικήσει τις αντιξοότητες και να γίνει επιτυχημένη συγγραφέας. Η χήρα επιστρέφει στο χωριό που την περιφρόνησε, για να πάρει την εκδίκησή της. Θα αποκαλύψει πολλά, προκειμένου να καταστρέψει τον Φατσέα και τον Περίανδρο.

Κι ενώ η χήρα σπέρνει τον πανικό, ο Περίανδρος εξομολογείται, επιτέλους, στην Χαρά τον αιώνιο έρωτά του.
Στον ρόλο της Δοξούλας η Ευαγγελία Μουμούρη