Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν μετά από ένα μικρό διάλειμμα στο γάμο τους (όπως το είχαν χαρακτηρίσει) να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να ρίξουν και επίσημα αυλαία στην μεταξύ τους σχέση.

Το πρωί της Παρασκευής, το εντυπωσιακό μοντέλο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στις οποίες επιβεβαίωσε το χωρισμό από τον σύζυγο της.

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες της εκπομπής Πρωινό, συζήτησαν αυτές τις δηλώσεις. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να θυμήσει στον Γιώργο Λιάγκα πως έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάτι το οποίο ο δημοσιογράφος δεν το θυμόταν.

Τότε, ήρθε μια ατάκα από τον Γιώργο Λιάγκα που κατάφερε να αποσυντονίσει τους πάντες στο πλατό αφού έσκασαν όλοι στα γέλια.

«Εσύ δεν θυμάσαι ότι η Αλεξάνδρα ερχόταν στην εκπομπή; Όταν κάναμε εκπομπή μαζί, η Αλεξάνδρα ήταν μοντέλο και έλεγα να μπει στην κατάψυξη γιατί ήθελα να την δώσω στον Γιάννη, επειδή ήταν τόσο όμορφη» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε χαμογέλασε και είπε: «Δώσε την σε μένα τώρα» κάνοντας τους συνεργάτες του να ξεσπάσουν σε γέλια και για λίγη ώρα να προκληθεί πανικός στο πλατό του Πρωινού.