Οι τηλεθεατές του Survivor έχουν χωριστεί στα δυο καθώς οι μισοί υπερασπίζονται την στάση των παικτών της Κόκκινης ομάδας να έχουν στην απομόνωση τον Τριαντάφυλλο και οι άλλοι μισοί κατακρίνουν το γεγονός αυτός.

Αποκορύφωμα της μεταξύ τους αντιπαράθεσης στάθηκε το γεγονός πως ο Γιώργος Κόρομι πήγε για ψάρεμα με το ψαρευτικό κιτ το οποίο κέρδισε όλη η ομάδα μαζί ως έπαθλο σε αγώνισμα, και δήλωσε πως ο Τριαντάφυλλος δεν πρόκειται να φάει από την συγκεκριμένη ψαριά.

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζει στον Sfera 102.2 εξηγώντας το λόγο που οι Κόκκινοι πλέον έχουν στραφεί κατά του Τριαντάφυλλου.

Το συγκεκριμένο ηχητικό μεταδόθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τετάρτης. Σε αυτό ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως ο λόγος της έντασης προέρχεται από το γεγονός πως ο τραγουδιστής μίλησε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο στους συμπαίκτες του την ώρα που δεν έγραφα οι κάμερες, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται πως έχει συμβεί.

«Κάτι τους έχει πει, δεν έχουν καταγραφεί αυτά, ξέρουν αυτοί, δεν θέλουν να τα πουν, ο Τριαντάφυλλος σφυρίζει αδιάφορα και πάει λέγοντας. Του έκαναν και τη βλακεία με το φαγητό…, εντάξει», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός σημειώνοντας πως ο Τριαντάφυλλος δεν παραδέχτηκε πως πήγε να δωροδοκήσει τους συμπαίκτες του όπως έχουν πει οι ίδιοι.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Λιανός κράτησε ουδέτερη στάση και τόνισε πως εξήγησε στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας πως το συγκεκριμένο ψαρευτικό κιτ το κέρδισαν ως ομάδα σε αγώνισμα και δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που γνωρίζουν πώς να ψαρεύουν.