Το νέο reality του Ant1, «Η Φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής.

Με 1.486.861 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού και εντυπωσιακή πρωτιά, « Η Φάρμα» έκανε πρεμιέρα. Το νέο reality περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του, με 4,9 μονάδες διαφορά και ποσοστό 29,5%.

Οι υψηλότερες επιδόσεις του σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου στο κοινό 25-44 το κοντέρ της τηλεθέασης χτύπησε κόκκινο με 37%. Και οι γυναίκες, όμως, έδωσαν υψηλή τηλεθέαση που έφτασε έως και το 30,2% στο κοινό 25-44.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου, η «Φάρμα» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καταγράφοντας μερίδιο 24,6%, με τους άνδρες 25-44 να δίνουν ποσοστό 33,9%.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος άφησαν πίσω τους τον σύγχρονο τρόπο ζωής για να έρθουν αντιμέτωποι με τη φύση, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το σύνθημα και η περιπέτεια ξεκίνησε. Το ίδιο και οι δοκιμασίες. Η πρώτη Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Θανάση Πάτρα και του Παναγιώτη Χατζόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 5 Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στη «Φάρμα» μπαίνουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.