Με έναν ιδιαίτερα απρόσμενο και επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η διαδικασία του αγωνίσματος στο Survivor το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, Chris Σταμούλης και Αλέξης Παππάς ανακοίνωσαν τόσο στους συμπαίκτες τους όσο και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ότι δεν αγωνίζονται.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Chris Σταμούλης ο οποίος αφού ανέλυσε τον την συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί.

«Αποφάσισα να μην αγωνιστώ αφού με θεωρούν αδύναμο. Ας αγωνιστεί ο Πάνος Καλίδης που τον θεωρούν καλύτερο αγωνιστικά. Δεν το κάνω εκδικητικά. Είπα ότι αν υπάρξει διάθεση να δημιουργήσουμε μια νέα μπλε ομάδα και να κάνω πίσω, είμαι διατεθειμένος. Αλλά να υπάρξει μια σοβαρή συζήτηση για να βελτιωθούμε, όχι μια επιφανειακή» ανέφερε ο Chris Σταμούλης.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος ανέφερε: «Συμφωνώ με τον Χρήστο. Ήταν στοχευμένα αυτά που είπε και δεν θα αγωνιστώ ούτε εγώ σήμερα».

Ο Τζέιμς, θέλησε να πάρει θέση, αφού το όνομα του ακούστηκε και είπε: «Καταλαβαίνω την κόκκινη ομάδα να θέλει να σπείρει τη διχόνοια αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να το κάνει ο Chris και ο Παππάς».