«Θέλω πάρα πολύ να βάλω φυλακή τον Βόσκαρη» τόνισε ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Γραμματικό στη δραματική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» όπου δέχθηκε ερωτήσεις από την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τις εξελίξεις της σειράς.

«Θα τον βάλεις στη φυλακή αυτόν τον άνθρωπο;» ρώτησε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον Μάνο Βόσκαρη. «Θέλω πάρα πολύ. Ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαστε κοντά. Είμαστε κοντά αλλά υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά, και σαν ρόλος και σαν Σπύρος το θέλω», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στην ερώτηση για το αν ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει φόνο, κάτι που είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός απάντησε αμήχανα: «Θα είναι καθηλωτικό αυτό που θα δείτε, υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Γιατί να κάνω spoiler τώρα»;

Ερώτηση όμως δέχθηκε και για την στιγμή που ο εισαγγελέας Γραμματικός θα δει την Πηνελόπη να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Μελέτη.

«Με την Πηνελόπη έχουμε τις δυσκολίες μας», παραδέχτηκε ο Σπύρος Σταμούλης και η Φαίη Σκορδά δεν έχασε ευκαιρία να ρωτήσει: «Θα δει ο μπαμπάς σου την Πηνελόπη με τον Μελέτη να φιλιούνται»;

Ο Σπύρος Σταμούλης, χαμογελώντας είπε: «Κάτι θα δει κι αυτός. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα».