Το MasterChef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι υποψήφιοι μάγειρες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις auditions προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν τα τρία πολυπόθητα «ναι» τα οποία θα τους διασφαλίσουν την είσοδο στο σπίτι.

Ένας από τους παίκτες ο οποίος κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasteChef με τρία ναι προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων αλλά εν αγνοία του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου ο παίκτης εμφανίστηκε στο επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας και μεταξύ άλλων ανέφερε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι για κάποιο διάστημα οι γονείς του είχαν δυσκολευθεί να το διαχειριστούν.
Ο Κύπριος παίκτης και πέρασε με τρία ναι στο σπίτι του MasterChef και προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρων των χρηστών του Instagram οι οποίοι έψαξαν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ήταν «ανοιχτός» μέχρι και χθες.

Στην αναζήτηση αυτή βρήκαν κάποιες φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόντουσαν ο παίκτης του MasterChef να είναι ντυμένος με γυναικεία ρούχα και τακούνια.

Αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις. Το άτομο το οποίο διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο Instagram, με δεδομένο ότι ο παίκτης βρίσκεται μέσα στο σπίτι, προχώρησε σε «κλείσιμο» του λογαριασμού.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, αυτές οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες μιας παράσταση stand up comedy που είχε κάνει ο ίδιος στο Βερολίνο.