Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν την εμφάνιση τους στο τηλεοπτικό τοπίο και αμέσως κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης και μπήκαν στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Πριν λίγο καιρό υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα έχουν και τρίτο κύκλο. Η μεγάλη αγάπη που δείχνει το κοινό στην καθημερινή δραματική σειρά του Ant1 φαίνεται πως είχε οδηγήσει τους δημιουργούς αλλά και το κανάλι να σκέφτονται το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός τρίτου κύκλου.

Μιλώντας στο podcast του Λευτέρη Χαρίτου, σκηνοθέτη της σειράς, οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ξεκαθάρισαν τα πράγματα.

Οι δημιουργοί της σειράς τόνισαν πως δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση όμως σημείωσαν ότι αν τελικά υπάρξει τρίτος κύκλος, η ιστορία που εκτυλίσσεται από την πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αυτό σημαίνει ότι στο Διαφάνι θα υπάρξει νέα ιστορία που θα δούμε στον τρίτο κύκλο.

Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποκάλυψαν ακόμη ότι η σειρά προοριζόταν για εβδομαδιαίο γουέστερν στις αρχές του 20ου αιώνα και έμεινε στο συρτάρι για 1,5 περίπου χρόνο.