Η Δήμητρα Παπαδήμα το πρωί της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία όταν ήρθε αντιμέτωπη με την σεξουαλική βία.

Σε κάποια στιγμή, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της ζήτησε να μπει στην κουβέντα και ένας Γιάννης Μπέζος, κάτι ωστόσο που η Δήμητρα Παπαδήμα δεν δέχθηκε πριν καν μάθει ποιος ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη προσπάθησαν να πείσουν την Δήμητρα Παπαδήμα πως δε χρειάζεται να μπει σε διαδικασία συζήτησης μαζί του, αποκαλύπτοντας της πως ο ηθοποιός αυτός είναι ο Γιάννης Μπέζος.

«Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει; Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Πως λοιπόν μου ζητάτε. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε», είπε πριν συνεχίζει να μιλάει για τις εμπειρίες της.

Ωστόσο ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή λίγη ώρα αργότερα δε θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.