Ο Τάκης Δοξαράς έκανε ξανά την εμφάνιση του στις «Άγριες Μέλισσες» και όπως φαίνεται θα προκαλέσει κύμα εξελίξεων στην σειρά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος υποδύεται τον Τάκη Δοξαρά, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης και σημείωσε πως θα είναι για περιορισμένα επεισόδια ακόμα στην σειρά του Αnt1.

«Ο Τάκης έρχεται στο Διαφάνι, βάζει τη βόμβα, ανάβει φωτιά και φεύγει. Είναι προκαθορισμένα τα πράγματα για τα επεισόδια, περιορισμένα θα έλεγα» ανέφερε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Θα καταφέρει ο Τάκης να πάρει τη Δρόσω και να φύγουν από το Διαφάνι; «Δεν νομίζω ότι θα μου τη δώσουν τη Δρόσω. Δεν με αφήνουν. Έχω κάνει τα πάντα και η Δρόσω πάει άλλου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός σχολίασε και τις live streaming παραστάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται λόγω των κλειστών θεάτρων.

«Έχω μια γνώμη ότι ο πολιτισμός πρέπει να εκπέμπει σε κάθε εποχή. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία ιστορική εποχή και δεν μπορούμε να πάψουμε να εκπέμπουμε με κάθε μέσο. Αυτό δεν έρχεται να αντικαταστήσει το θέατρο, έρχεται να ενδυναμώσει και να πει ότι θα είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση», σχολίασε ο Αργύρης Πανταζάρας.