Δυο σειρές οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη αφού ξεκίνησαν να προβάλλονται πρόσφατα και έχουν… καταγωγή από την Κορέα περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη λίστα των σειρών που δεν πρέπει να χάσετε.

Σύμφωνα με το lordoftheseries.gr οι δυο αυτές σειρές είναι το «True Beauty» και το «Color Rush».

True Beauty: Η σειρά True Beauty είναι βασισμένη σε ένα πολύ διάσημο web comic ( Webtoon ). Όταν η JuKyung, στην οποία οι συμμαθητές της κάνουν bullying γιατί την θεωρούν άσχημη, μαθαίνει ότι πρόκειται να πάρει μεταγραφή σε ένα άλλο σχολείο αποφασίζει να αλλάξει. Χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να αλλάξει την εμφάνισή της και ξεκινάει μια νέα ζωή. Όλα περιπλέκονται όμως όταν οι πρώην κολλητοί φίλοι Lee SuHo και Han SeoJun αρχίζουν να την διεκδικούν.

Μπορεί η υπόθεση να φαίνεται ρηχή, αλλά η σειρά καταφέρνει να θίξει αρκετά θέματα που απασχολούν τους νέους. Η σειρά θα αποτελείται από 16 επεισόδια των 60 περίπου λεπτών το καθένα ενώ βρίσκεται στο 8ο επεισόδιο.

Color Rush: Το Color Rush είναι επίσης βασισμένο σε ένα web novel με τον ίδιο τίτλο. Οι ήρωές μας ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο στον οποίο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από μια νευρολογική ασθένεια κατά την οποία μπορούν να διακρίνουν μόνο αποχρώσεις τριών χρωμάτων, του λευκού, του μαύρου και του γκρι οι οποίοι είναι γνωστοί σαν Monos. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ένας Mono να δει χρώματα είναι να βρει τον Probe του. Έναν άνθρωπο που θα του προκαλέσει «color rush».

Αυτό όμως δεν είναι μόνιμο. Για να μπορεί ένας Mono να συνεχίσει να βλέπει χρώματα πρέπει να κρατήσει κοντά του τον Probe του για πάντα. Κάτι που σχεδόν πάντα καταλήγει σε εξάρτηση και εμμονή με αποτέλεσμα οι Mono να σκοτώνουν τους Probes τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Yeon Woo δεν θέλει με τίποτα να γνωρίσει τον Probe του αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια και φέρνει στο δρόμο του τον Yoo Han.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια των 17 λεπτών περίπου το καθένα και βρίσκεται στο 4ο επεισόδιο.