Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο Star με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, το trailer της νέας σεζόν, φέρνει ξανά κοντά μας τους τρεις «φύλακες» της γεύσης, τους chef της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Την προηγούμενη χρονιά, οι τρεις κριτές προσπαθούσαν να χωρέσουν σε ένα μικροσκοπικό αυτοκίνητο. Αυτή τη χρονιά, βρίσκονται πάλι μέσα σε αυτοκίνητο αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο σοβαρά… στριμωγμένοι!

Τους βλέπουμε στο πίσω μέρος ενός βαν, δεμένους με σχοινιά και με τα μάτια σκεπασμένα με ένα μαντίλι, σαν αυτά που φορούν οι παίκτες στις δοκιμασίες γευσιγνωσίας. Δύο κουκουλοφόροι κάθονται στο εμπρός μέρος του οχήματος και τους μεταφέρουν σε ένα άγνωστο μέρος, με ακόμα πιο άγνωστες προθέσεις.

Το βαν προσεγγίζει έναν εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό χώρο και οι τρεις chef οδηγούνται στο εσωτερικό του κτιρίου, εκεί όπου τους περιμένουν δύο ακόμα κουκουλοφόροι. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, ότι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, διατηρώντας όμως πάντα την αυτοκυριαρχία και το χιούμορ τους.

Μόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μονολογεί ότι οι τέσσερις φιγούρες μοιάζουν γνωστές και «κάτι του θυμίζουν».