Το βράδυ της Τρίτης, το GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε νικητής μέσα από ένα φαντασμαγορικό τελικό.

Τόσο ο νικητής όσο και το reality σχολιάστηκε από όλες σχεδόν της εκπομπές την Τετάρτη. Μια από αυτές τις εκπομπές ήταν και το «Booth+» του Open. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής, Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε μια φράση η οποία ακούστηκε αρκετές φορές στον τελικό του GNTM 3 και τη θορύβησε.

Η φράση αυτή ήταν το «η ομορφιά νικάει στο τέλος» και ο λόγος που θορυβήθηκε η Σοφία Μουτίδου ήταν πως η κόρη της, της έκανε παρατήρησε πως η συγκεκριμένη φράση δεν είναι σωστή.

Η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η ομορφιά νικάει στο τέλος. Αυτό είναι το τελικό σημείο ενός show που έκανε τα πάντα να μας πείσει ότι δεν είναι η ομορφιά το θέμα. Πετάει μέσα διάφορες κοινωνικές ομάδες, αγόρια κορίτσια μαύρα, μια αθίγγανη, ένα αγόρι κοκκινωπό με φακίδες, μια plus size. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει ένα plus size σε ένα XXXSM show. Πετάει το plus size τύπου δικαίωμα έχει και η χοντρή. Δικαίωμα έχει, δικαίωση δεν έχει. Παίζεις ως ένα σημείο, χοντρούλα να παίξεις να γελάσεις, υπάρχουν κι άλλα παιδάκια καλύτερα από σένα, φύγε.

Στον τελικό φτάνει και η Παρασκευή, χάνει από τον Ηρακλή, ο οποίος συνδυάζει δύο πράγματα, είναι και όμορφος είναι και σε μειονότητα και βλέπω την Παρασκευή δίπλα σαν να έχει καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα του τύπου: ίσως να είμαι στον τελικό μόνο και μόνο για κοινωνικούς λόγους. Αυτό όλο εμένα με ανακάτεψε. Έλα όμως που η ομορφιά δεν νικάει μόνο σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Δεν μπορεί να νικήσει ένα plus size σε ένα κανονικό… ποιον κοροϊδεύουμε; Είναι δυνατόν; Θα νικούσε το plus size;

Δεν πίστεψα ποτέ ότι η Παρασκευή θα νικούσε χθες και νομίζω ότι και η Παρασκευή το ήξερε. Δεν γινόταν να πάρει την πρώτη θέση η Παρασκευή, το κοινωνικό παιχνίδι παίχτηκε μέχρι τον τελικό! Ως εκεί σε παίζουμε. Ο Ηρακλής ήταν βούτυρο στο ψωμί των ριάλιτι, ο απόλυτα όμορφος, μια παραδεισένια εξωτική ομορφιά συν μειονότητα. Κανείς δεν μπορεί να πιάσει τίποτα τώρα. Όμως εγώ, δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία».

TAGS