Στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype το πρωί της Τρίτης η αδερφή της Σοφίας Δανέζη και αναφέρθηκε τόσο στα συναισθήματα της τραγουδίστριας, στην σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά αλλά και την στρατηγική που ακολουθεί στο «Big Brother».

«Η Σοφία είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, Νιώθει πολύ προδομένη από κάποιους συγκάτοικους. Δυστυχώς έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά καλύτερα. Η Σοφία ήταν στο δικό της παραμύθι. Η Σοφία είχε έρθει πολύ κοντά με έναν άνθρωπο και είχαν ένα ισχυρό δέσιμο. Πολλές φορές πέφτει στην παγίδα με φίλους», ανέφερε αρχικά η αδελφή της Σοφίας Δανέζη.

Σχολιάζοντας την σχέση της τραγουδίστριας με τον Δημήτρη Κεχαγιά είπε: «Αυτή τη σύνδεση που είχε με τον Δημήτρη είναι δύσκολο να τη σπάσουν».

Για τις «εκρήξεις» που κάνει συχνά η Σοφία Δανέζη, είπε: «Κανένας δεν είναι τέλειος. Η Σοφία έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, αλλά είναι και ευαίσθητη. Είναι η άμυνά της το να δείχνει ότι είναι σκληρή.  Οι εκρήξεις της είναι γιατί την κατηγορούν για πράγματα, οπότε σαφώς θα πάρει και θέση».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τον Θέμη Κανέλλο, είπε: «Δυστυχώς η Σοφία έβλεπε τον Θέμη σαν φίλο και τον στήριζε τρεις μήνες».

Ενώ, τέλος, είπε και για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Η Άννα Μαρία προκαλεί ανθρώπους μέσα στο παιχνίδι από την αρχή. Αν δεν ήταν στο Big Brother τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».