Το Survivor επιστρέφει και όπως φαίνεται, νωρίτερα απ’ ο, τι θα υπολόγιζε κάποιος. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», η ομάδα των «Μαχητών»  θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, η αναλογία ανδρών – γυναικών ήταν 70-30, ενώ στους παίκτες που θα επιλεγούν για το παιχνίδι η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης, στα κάστιγνκ ήταν παρών ο Ατσούν Ιλιτζαλί με τη στενή του συνεργάτιδα, ενώ φαίνεται πως έδιναν μεγάλη βαρύτητα και στην εξωτερική εμφάνιση των παικτών.

Κι εδώ έρχεται μία έκπληξη, αφού σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, από το τελικό κάστινγκ για τους Μαχητές πέρασε η Έλενα Κρεμλίδου, η σέξι παρουσιάστρια.

Τι γίνεται, όμως, με τους Διάσημους; Όπως αναφέρθηκε, έχει γίνει κρούση στην Ιωάννα Τούνη και μάλιστα η οικονομική πρόταση που της έκαναν, φέρεται να είναι αρκετά γενναιόδωρη. Αλλά η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά δεν έχει απαντήσει ακόμη, μιας και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.