Ο Ντέιβιντς Λιντς υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για μία νέα σειρά με τίτλο «Wisteria» μετά το μικρού μήκους φιλμ «What did Jack do?» στο οποίο ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός ανακρίνει μία ανθρωπόμορφη μαϊμού.

Μάλιστα, θα είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς ενώ παραγωγός η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Σαμπρίνα Σάδερλαντ.

Τα γυρίσματα της σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουν τον Μάιο του 2021 στα Calvert Studios στο Λος Άντζελες.

Ο Ντέιβιντς Λιντς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, την περίοδο της καραντίνας πρόβαλε αρχειακό υλικό του στο YouTube και κατά διαστήματα παρουσίαζε δελτία καιρού.

Το Ίδρυμα Ντέιβιντ Λιντς, η οργάνωση που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης για την προώθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού, στις 3 Δεκεμβρίου διοργανώνει live διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή των Γκράχαμ Νας, Έλβις Κοστέλο, Στινγκ και άλλων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση «Meditate America» διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη δωρεάν σεμιναρίων Υπερβατικού Διαλογισμού σε ενήλικες και παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά της πανδημίας της COVID-19, βετεράνων που είναι αντιμέτωποι με διαταραχή μετατραυματικού στρες ( PTSD) και κατάθλιψη και οικογενειών που ζουν σε κοινότητες που κινδυνεύουν.