Λίγες ώρες πριν την έναρξη του live επεισοδίου του «Big Brother», ο ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση, ο Ζακ Ιωαννίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Μπλε Δωμάτιο Επικοινωνίας του σπιτιού.

«Αν λοιπόν, είσαι αυτός που πρέπει να αποχωρήσει, νιώθεις ότι έχεις προλάβει να δείξεις ποιος είσαι;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με τον Ζακ Ιωαννίδη να απαντά: «Σίγουρα κάθε μέρα έχω κι άλλες ευκαιρίες να πω παραπάνω. Το ότι μείναμε λιγότεροι είναι και αυτό ευκαιρία για μένα για να μπορώ να μιλάω παραπάνω. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος γίνεται χαμός και το έχουμε δει. Και όταν υπάρχει λίγος κόσμος πάλι γίνεται χαμός. Βέβαια τώρα, έχω παραπάνω ευκαιρίες για να δείξω τι είμαι εγώ. Γενικά όμως, επειδή η στάση μου είναι πολύ χαμηλών τόνων και είμαι σιωπηλός προτιμώ να παρατηρώ.

Και όταν παρατηρώ νιώθω ότι έχω μια εικόνα “εξωτερική” του τι γίνεται. Προφανώς έχω πέσει έξω. Δηλαδή, αυτά τα οποία αντιλαμβάνομαι είναι μάλλον λάθος. Θέλω να μιλήσω λίγο παραπάνω. Εννοείται ότι θέλω να παραμείνω και να μπορώ να εκφράζω την άποψη μου και μέσα από αυτήν να βγει κάτι θετικό. Αλλά χρειάζομαι πατήματα και από άλλους συγκατοίκους».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει αν υπάρχουν συγκάτοικοι οι οποίοι έχουν τοξική συμπεριφορά εντός του σπιτιού του «Big Brother».

«Υπάρχει μια τοξική συμπεριφορά αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι επίτηδες ή άμα βγαίνει έτσι. Μπορεί να είναι στρατηγική ή λόγω μιας μεγάλης πίεσης που νιώθουμε εδώ μέσα και να βγαίνει αρνητικά» απαντάει ο νεαρός παίκτης του reality.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε από τον Ζακ να σχολιάσει τους συμπαίκτες του και εκείνος είχε έναν καλό λόγο να πει για εκείνους.

Συγκεκριμένα:

Για τον Δημήτρη Πυργίδη είπε: «Καλλιτέχνης, άλλη φάση, τρέλα, καλόψυχος, είναι παίκτης ψυχολογίας. Έχω δει πράγματα που με έχουν ενοχλήσει».

Για τον Χρήστο Βαρουξή: «Καλό παιδί. Προσπαθεί να επηρεάζεται θετικά. Θα μπορούσε να επηρεάζεται αρνητικά αλλά παίρνει το καλό από τους συγκατοίκους. Έχει γίνει πιο εκφραστικός μετά την αποχώρηση του αδερφού του».

Για τον Γρηγόρη Τσεκούρα: «Είναι ένας άνθρωπος που έχω κοντά γιατί δεν επηρεάζεται από μένα. Έχει λέγειν. Μ’ αρέσει γιατί μπορώ να του πω δυο τρια πράγματα και να πιάσουν τόπο. Να τον εμπιστευτώ».

Για τη Ραμόνα Ραμοροσάνου: «Δυναμική κοπέλα. Έχει την άποψη της. Την στηρίζει. Υπάρχουν στιγμές που λίγο μπορεί να ζηλεύει. Θέλει να είναι η κοπέλα του σπιτιού. Και θέλει να βγάζει την αλήθεια όπως την βλέπει».

Για την Σοφία Δανέζη: «Ίσως ο πιο δυνατός χαρακτήρας εδώ μέσα. Πρέπει όμως να υπάρχει μια ρέγουλα στο τι ειπώνεται και πώς».

Για τον Δημήτρη Κεχαγιά: «Τον συμπαθώ, μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα. Νιώθω ότι με καταλαβαίνει. Οξύθυμος. Θέλει να ξεφύγει από όλη αυτήν την πίεση. Θέλει να ηρεμήσει το κεφάλι του. Είναι σε αδιέξοδο».