Το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου είχε ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα ως το άτομο που θα αναλάμβανε χρέη παρουσιάστριας στο νέο show μεταμορφώσεων «Makeover» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, η φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τον «αέρα» του «Pop Up» του Alpha έδωσε την είδηση πως τελικά δεν θα το παρουσιάσει και εξήγησε και τους λόγους που η κριτής του «My Style Rocks» αρνήθηκε την πρόταση.

«Από την πιο έγκυρη πηγή, την Έλενα Χριστοπούλου, είναι αλήθεια, δεν θα είναι στο show μεταμορφώσεων. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, δεν έχει να κάνει με το αν τσακώθηκε ή οτιδήποτε. Απλά αποφάσισε ότι δεν θέλει να το κάνει και ο σταθμός συμφωνεί στο ίδιο. Είναι κοινή απόφαση.

Το concept της αρέσει και ήταν πολύ χαρούμενη με την πρόταση αλλά η Έλενα δεν κάνει μόνο ένα πράγμα στη ζωή της. Έχει και άλλες, πάρα πολλές δουλειές που εσείς δεν τις βλέπετε, αλλά εμείς τις ξέρουμε. Είναι θέμα υποχρεώσεων που έχει, θέμα προσωπικής ζωής. Είναι θέμα και του σταθμού που ίσως να θέλει ένα άλλο πρόσωπο. Οπότε μεταξύ τους τα βρήκανε και δεν θα προχωρήσουν μαζί.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα το άλλο πρόσωπο αλλά υπάρχουν συζητήσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τον λόγο πήρε και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία τόνισε: «Θα βγει τον Ιανουάριο και θα βγει και extended. Θα βγει με μεγαλύτερη διάρκεια από την αρχική που είχε υπολογιστεί. Γιατί αρχικά στην απογευματινή ζώνη επρόκειτο να μπουν δυο concept τύπου reality παιχνίδια όμως λόγω και της πανδημίας, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Οπότε θα μπει αυτό με μεγαλύτερη διάρκεια και το κενό που θα μείνει μέχρι το δελτίο ειδήσεων θα καλυφθεί με μια απλή ξένη σειρά».