Στάζουν φαρμάκι οι παίκτες του GNTM 3 τόσο για τον Ηρακλή, που χθες αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, όσο και για αυτούς που παρέμειναν.

«Στον Ηρακλή άξιζε να φύγει. Δεν έχω δει κανένα σετ του και να πω ουάου. Στόχος μου είναι να φύγουν όλοι από το σπίτι και να νικήσω», είπε ο Ανδρέας.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποθεώθηκε, αλλά η φωτογραφία της ήταν σαν θρίλερ. Έλειπε το μοντέλο από τη φωτογραφία. Αν η Ρασέλ ήταν σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας, θα το έριχνα στο τζάκι για να ζεσταθώ», είπε η Μαρινέλα.

Ο Παναγιώτης μάλιστα χαρακτήρισε τη φωτογραφία της Ρασέλ φθηνή απομίμηση της Beyonce. «Τρόμαξα όταν την είδα. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελική δεκάδα» είπε.

Τα βέλη έπεσαν από τον ίδιο παίκτη και για το Δημοσθένη. «Στη μόνη δουλειά που θα τον έπαιρνα είναι να μου αδειάζει το βόθρο στο σπίτι» ανέφερε.

Ο νεαρός παίκτης έκανε και μια αποκάλυψη ερωτικού περιεχομένου. Όπως είπε Ρασέλ και Έντουαρντ φαίνεται πως έχουν έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. «Έχει κουνήσει την ουρά της, την έχει σηκώσει κιόλας και δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει» είπε για την παίκτρια ο Παναγιώτης.