Παρεξήγηση προκλήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και την Σοφία Δανέζη με αποτέλεσμα η παίκτρια να μη θέλει να μιλήσει στον, μέχρι εκείνη την στιγμή, κολλητό της στο σπίτι του «Big Brother».

Ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος είδε τους δυο παίκτες να έχουν απομακρυνθεί και την Σοφία Δανέζη να έχει απομονωθεί στο δωμάτιο και να μη θέλει να μιλήσει σε κανέναν, έριξε την ιδέα ο Δημήτρης Κεχαγιάς να της γράψει ένα γράμμα πάνω σε μια χάρτινη καρδούλα.

Με το ψαλίδι που είχε στα πράγματα του, ο Θέμης έκοψε μια ωραία καρδούλα και την έδωσε στον Δημήτρη Κεχαγιά για να γράψει το γράμμα στη φίλη του.

Τελευταία στιγμή ο Δημήτρης Κεχαγιάς άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να της γράψει πάνω σε καρδούλα αλλά σε ένα απλό κομμάτι χαρτί και ζήτησε από το Θέμη να του το βρει.

Ο Θέμης του το βρήκε, του το έδωσε και ο Δημήτρης Κεχαγιάς έγραψε δυο λόγια – συμφιλίωσης στην Σοφία Δανέζη και τοποθέτησε το γράμμα κάτω από το μαξιλάρι της.

Το επόμενο πρωί η Σοφία Δανέζη βρήκε το γράμμα, όμως δεν σχολίασε τίποτα αρχικά στον Δημήτρη. Αρκετή ώρα αργότερα, η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τον Θέμη Κανέλλο τα όσα της έγραψε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο γράμμα.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης έγραψε στην τραγουδίστρια να μη χάνει το χαμόγελο της ενώ υπέγραψε το γράμμα ως «ο φίλος σου».