Ο Θανάσης Κουρλαμπάς πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία σημειώνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης κάθε μέρα. Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης και δήλωσε πως: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τα νούμερα τηλεθέασης».

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκάλυψε αν ο χαρακτήρας τον οποίο υποδυόταν στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1, θα επιστρέψει ενώ εξομολογήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το απαιτητικό γύρισμα με το «τέλος» του Κλεομένη από το χέρι του Μελέτη.

«Ο Μελέτης να αστοχήσει από 50 εκατοστά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι που ήταν αυτός ο τάφος… Ο Κλεομένης εκτελέστηκε μέσα στον τάφο. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που συζητήσαμε είναι ότι ο κύκλος του Κλεομένη σαν ύπαρξη, σαν χαρακτήρας και σαν ιστορία, έκλεισε στον πρώτο κύκλο.

Ήταν μια σκηνή που γυρίστηκε τον Ιούλιο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα φρεσκοοργωμένο χωράφι στο Μαρκόπουλο, με τον ήλιο να ζεματάει από πάνω. Αυτό το τράβηγμα, που ήταν δεμένος ο Κλεομένης και τον τράβαγε ο Μελέτης έγινε κανονικότατα τρεις φορές. Δεν έγινε κάποιο τρικ. Ήταν δεμένα τα χέρια, υποβοηθούσα κι εγώ.

Όταν τελείωσε και με εκτέλεσε, μου έδωσε το χέρι του να βγω, κάναμε μια πολύ δυνατή αγκαλιά συγκινημένοι, σαν συνάδελφοι. Του χρωστάω πολλά του Γιώργου Γεροντιδάκη, να ναι καλά» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.