Η 24ωρη ζωντανή μετάδοση της εικόνας μέσα από το σπίτι του «Big Brother» είχε προσελκύσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του reality το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.  Η μετάδοση αυτή είχε διακοπεί μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί όταν βγήκε προς τα έξω το πλάνο με το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Μερικές μέρες μετά, η live streaming μετάδοση επανήλθε αλλά με λίγη… καθυστέρηση, δηλαδή τα πλάνα που έβγαιναν που προβάλλονταν ήταν χρονικά μερικά λεπτά πίσω, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βγουν στο διαδικτυακό αέρα πλάνα ανάλογα με του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Τώρα όμως, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ πήραν την απόφαση να διακοπεί οριστικά η 24ωρη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος.

Ο λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στο οικονομικό σκέλος, δηλαδή το κόστος αλλά και στα spoilers που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια του live streaming, ιστοσελίδες έπαιρναν υλικό μέσα από το σπίτι του Big Brother και γίνονταν διαρροές, κάτι που η παραγωγή δεν επιθυμεί.