«Είμαι σχεδόν άυπνη σήμερα. Καθόμουν μέχρι τις 08.30 το πρωί και καθάριζα την κουζίνα γιατί γινόταν πανικός» ανέφερε με πρησμένα μάτια από την κούραση η Μαριαγάπη στην κάμερα του GNTM 3 το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους συγκατοίκους δεν εκτίμησαν την συγκεκριμένη κίνηση της.

Μια από τις διαγωνιζόμενες η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για το ότι έκανε η Μαριαγάπη ήταν η Ρασέλ.

«Ήθελα να κατέβω από το κρεβάτι και να την πλακώσω στο ξύλο. Θέλω να πω στην αγαπητή Μαρινέλα ότι είτε καθάριζε η Μαρινέλα είτε δεν καθάριζε ή όταν καθάριζε αυτή ή δεν καθάριζε, ούτως ή άλλως και πριν δεν τους εκτιμούσα, δεν περίμενα να καθαρίσουν για να τους εκτιμήσω» ανέφερε η Ρασέλ.

Όμως, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του GNTM, ούτε ο Έντουαρντ εκτίμησε ιδιαίτερα την συγκεκριμένη κίνηση.

«Το εκτιμώ που καθάρισε, αλλά με το σημείωμα δείχνεις ότι “εγώ το έκανα και ξέρω ότι το πρωί θα έρθουν οι κάμερες και θα το δουν όλοι και θα με αποθεώσουν και η μαμά μου θα είναι περήφανη”. Εντάξει, γελάω λίγο με αυτό, αλλά και πάλι δεν με ενοχλεί», ανέφερε μεταξύ άλλων Έντουαρντ.

«Και είμαι στην κουζίνα και μπαίνει ο Αθανασόπουλος και λέει “εσείς τα αφήνετε όλα τα πιάτα”. Άντε γ@… ρε μ@…κ@ Αθανασόπουλε να πούμε που φταίμε εμείς για όλα, μ@…κ@, επειδή υποστηρίζεις τη Μαριαγάπη. Τα έκανε off camera γιατί άμα υπήρχε κάμερα θα έλεγε τις μ@…κ@ς του, θα τον βάζαμε στη θέση του όπως τον βάλαμε», είπε μετά ο Έντουαρντ.