Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη, την πρώτη Ιουλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για άγνωστο διάστημα καθώς αποφάσισε να πατήσει «pause» στην τηλεοπτική της καριέρα και να ασχοληθεί με την οικογένεια της.

Το πρωί της Παρασκευής, μια παρατήρηση του δημοσιογράφου της εκπομπής «Πρωινό», Νίκου Παρτσώλη προκάλεσε… ταραχή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως ο Alpha έχει «εξαφανίσει» από το site του τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και στη θέση τους υπάρχει μήνυμα «Error».

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος τόνισε πως μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της παρουσιάστριας ήταν κανονικά διαθέσιμες προς παρακολούθηση.

Τι συμβαίνει όμως με τις «εξαφανισμένες» εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του Alpha και γιατί τελικά δεν είναι… «εξαφανισμένες»;

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως τα πράγματα.

Ο Alpha διατηρεί το ανάλογο site στο οποίο «ανεβαίνει το περιεχόμενο» σταθμού. Εκπομπές, σειρές κλπ έχουν το ανάλογο tab στην ιστοσελίδα.

Όπως είναι φυσικό, παλιότερες εκπομπές οι οποίες δεν έχουν πλέον views (εξάλλου σε ένα site τα views μετράνε) ή είναι λιγότερο επισκέψιμες από κάποιες άλλες «κατεβαίνουν» ώστε να αντικατασταθούν από τα νέα προγράμματα.

Αντίθετα με όσα έσπευσαν πολλοί να δηλώσουν, αυτό γίνεται ξεκάθαρα για λόγους χωρητικότητας του site σύμφωνα με πηγές του σταθμού.

«Το ίδιο έχει γίνει και με άλλες εκπομπές συνεργατών του σταθμού, οι οποίοι ανήκουν ακόμα στο δυναμικό του Alpha» τονίζουν στο newsbeast.gr.

Εξάλλου, οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, αυτούσιες αλλά και αποσπάσματα, παραμένουν διαθέσιμες προς θέαση στο επίσημο κανάλι του Alpha στο YouTube.

TAGS