Αντίστροφα μετρά ο χρόνος και σε λίγες ώρες από τώρα, η Ελένη Μενεγάκη θα πει το δικό της τηλεοπτικό «αντίο» στο πιστό της κοινό τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια της καριέρας της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία παύση και την επόμενη σεζόν να απέχει από την τηλεόραση, προκειμένου – όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί – να κάνει και άλλα πράγματα που μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει, λόγω της δουλειάς της και των απαιτήσεων.

Βέβαια, οι τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια την ακολουθούν πιστά, εύχονται η τηλεοπτική παύση της Ελένης τους να είναι σύντομη και γρήγορα να επιστρέψει στον τηλεοπτικό της «θρόνο». Άλλωστε, για εκείνους όλα αυτά τα χρόνια είναι η δική τους «βασίλισσα», συγχρόνως όμως και το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που μαζί με το κοινό μοιράστηκε τις πιο προσωπικές της στιγμές, τις εύκολες, τις δύσκολες, μοιράστηκε μαζί τους, τις χαρές της και τις λύπες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤❤❤❤❤χωρις λογια #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Και το σημερινό «αντίο» είναι για την παρουσιάστρια μία στιγμή δύσκολη, μία στιγμή λύπης. Και ας είναι δική της η απόφαση. Ο αποχωρισμός – μικρός ή μεγάλος μόνο εκείνη το γνωρίζει – είναι δύσκολος και όσο πλησιάζει η ώρα ετούτη, τόσο μεγαλώνει η συγκίνηση για την Ελένη Μενεγάκη. Ήδη χθες, οι τηλεθεατές πήραν μία «γερή» δόση, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα όταν προβλήθηκε το βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες της για τα 15 χρόνια στον Alpha και το έντυσαν μουσικά με τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της κουμπάρας της. Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα οι δύο φίλες.

Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα και το τηλεοπτικό κοινό με την «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης. Γι’ αυτό και όταν εκείνη ανέβασε φωτογραφία της μέσα από το άδειο καμαρίνι της, οι περισσότεροι από τους διαδικτυακούς της φίλους τής ζητούσαν να το σκεφτεί ξανά, να αλλάξει γνώμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο καμαρινι μου με την @katerina_louvari #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Μετά από 15 χρόνια στον Alpha, οι δρόμοι της Μενεγάκη με το κανάλι χωρίζουν. Και η ίδια αποφάσισε να κάνει τη μικρή παύση. Η αγωνία της, το άγχος και η συγκίνηση για τη στιγμή του αποχαιρετισμού δεν την άφησαν ούτε να κοιμηθεί. Τουλάχιστον, αυτό αναρωτήθηκε η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση: « Αναρωτιέμαι … θα κοιμηθώ απόψε;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αναρωτιεμαι … θα κοιμηθω αποψε ? #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις