Η ΕΡΤ επιχειρεί στροφή στη μυθοπλασία και ήδη έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον με τις τρεις νέες σειρές τις οποίες ρίχνει στη… μάχη της τηλεθέασης.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Η Τούρτα της Μαμάς» και «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι οι τρεις νέες σειρές της ΕΡΤ οι οποίες συζητήθηκαν ιδιαίτερα πριν καν προβληθούν στον «αέρα» της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Πρώτη στη «μάχη» έπεσε η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία έδειξε με τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε πως είναι άξιος αντίπαλος.

Το βράδυ της Πέμπτης, πρεμιέρα έκαναν και οι άλλες δυο σειρές. Πρώτα βγήκε στον «αέρα» η σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» και στην συνέχεια το «Η τούρτα της μαμάς».

Το twitter δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δυο αυτές πρεμιέρες και ανέβασε στις πρώτες θέσεις τα ανάλογα hashtags με το hashtag της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» να παίρνει προβάδισμα στα tweets.

«Τι ωραία δουλειά!!Επιτέλους! Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες, προσοχή στη λεπτομέρεια… Μπράβο» και «Καλά μιλάμε σοκ με τις σειρές της #ΕΡΤ φέτος δεν υπάρχουν η μια είναι καλύτερη από την άλλη» είναι μόνο μερικά από τα αποθεωτικά τιτιβίσματα τα οποία κυριάρχησαν στο twitter.