Η σειρά της Λία Τσουζντάν να φωτογραφηθεί κατά τη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3 έφτασε, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά με το «καλημέρα».

Η διαγωνιζόμενη κλήθηκε να φωτογραφηθεί έχοντας στα χέρια της δυο ανανάδες. Η παίκτρια θεώρησε καλό να κόψει τα κοτσάνια από τους ανανάδες πριν καν ξεκινήσει να χαρίζει πόζες στο φωτογράφο.

«Αγάπη μου τι κάνεις;» και «Ρε! Γιατί τα κόβεις;» φώναξαν ταυτόχρονα η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας στην παίκτρια και εκείνη αρχικά σάστισε.

«Να σε ρωτήσω κάτι Λία μου; Τι να το κάνω αυτό; Τον ανανά θέλω γιατί χάλασες το prop; Να μου κάνεις τι; Την Αφροδίτη με τα φυτά;» άρχισε να φωνάζει έξαλλη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Τα props προσπαθούμε να μην τα χαλάμε» της εξήγησε ο Γιώργος Καράβας και η παίκτρια αποκρίθηκε, πως λίγη ώρα νωρίτερα, η Ρασέλ τα έσπασε.

Στην συνέχεια της συζήτησης τους, εξηγούσαν στην παίκτρια πως η Ρασέλ τα έσπασε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης και όχι πριν.

«Λία, συγκεντρώσου, αυτό που κάνεις δεν είναι το ζητούμενο», της φώναξε ο Γιώργος Καράβας.

«Με στεναχώρησες, μόνο αυτό έχω να σου πω», της είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ η Ζενεβιέβ άρχισε να της φωνάζει.

«Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να φύγω γιατί ξέρω ότι έχω να δώσω πάρα πολλά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Λία Τσουζντάν.