Μετά το διπλό έκτακτο ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Μάγδα και την Άννυ όπου και τα δυο κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους για να τον «μαγέψουν», ο πρώτος Έλληνας Εργένης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μια από τις δυο παίκτριες.

Η αποχώρηση αυτή από το reality «The Bachelor» αφορούσε την 26χρονη Μάγδα.

Η Μάγδα έτρεμε από την ένταση της στιγμής και ο Παναγιώτης Βασιλάκος της έπιασε τα χέρια. «Δεν θέλω να τρέμεις» της είπε ο πρώτος Έλληνας Εργένης και εκείνη του τόνισε πως προσπαθεί αλλά δεν είναι εύκολο.

«Κοίτα με στα μάτια. Είσαι μια πολλή όμορφη γυναίκα, είσαι ώριμη αρκετά για την ηλικία σου. Σέβεσαι τον εαυτό σου. Θέλω να είμαι ειλικρινής στον εαυτό μου και στα συναισθήματα μου. Και για εμένα είναι δύσκολο. Νιώθω ότι δεν υπάρχει χημεία ανάμεσα μας. Θέλω να μου υποσχεθείς πως η στιγμή αυτή που ζούμε εμείς δυο δεν θα σε κάνει να σταματήσεις να ψάχνεις τον έρωτα της ζωής σου. Έχω πιο πολύ άγχος από σένα. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις» της είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Φανερά ξαφνιασμένη με όσα άκουσε, η 26χρονη Μάγδα πήρε αγκαλιά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και αποχώρησε από το σπίτι του «Bachelor». «Αισθάνομαι απογοητευμένη, θεωρώ ότι ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να διακρίνει τα πραγματικά μου αισθήματα και θα μου άξιζε μια ακόμη ευκαιρία» σχολίασε η Μάγδα λίγη ώρα μετά την αποχώρηση της στην κάμερα της παραγωγής.