Τον περιορισμό του χρόνου της Κόνι Μεταξά στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό» σχολίασε το πάνελ του «Pop Up».

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο “Πρωινό”; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες της παρουσιάστριας Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, πρόβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι» και φυσικά το σχολίασε με τον δικό του τρόπο στέλνοντας ένα αιχμηρό μήνυμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό.  Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλους! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα POP UP. Και θα λένε “τα παιδιά βγήκαν” και “Όχι αλλά τους είδαμε στα δύο λεπτά”.

Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας! Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα… μόνο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, στέλνοντας τα «φιλιά» του στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha.

TAGS