Η Αντζελίνα βρέθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Βασιλάκου και οι δυο τους πέρασαν ένα όμορφο ρομαντικό ραντεβού. Η μελαχρινή παίκτρια του «Bachelor» απόλαυσε τις στιγμές της στο πλευρό του πρώτου Έλληνα Εργένη όμως στο τέλος της βραδιάς δεν κατάφερε να αποσπάσει από εκείνον το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Όταν η Αντζελίνα γύρισε στη βίλα, οι υπόλοιπες συγκάτοικοι θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το ραντεβού τους.

«Κορίτσια, τριαντάφυλλο δεν πήρα. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν αλλά πέρασα τόσο ωραία που δεν πειράζει» ανέφερε η Αντζελίνα στις συμπαίκτριες της.

Λίγη ώρα αργότερα, η παίκτρια μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και τόνισε πως μπορεί να μην πήρε τριαντάφυλλο αλλά της αξίζει ένα μονόπετρο. «Μπαίνω και σχολιάζουν τα κορίτσια ότι δεν έχω πάρει τριαντάφυλλο. Κορίτσια μου, εγώ δεν είμαι για ένα τριαντάφυλλο! Για μπουκέτο θα έλεγα, αλλά και για μονόπετρο».

«Η Αντζελίνα από τη φύση της είναι λίγο κρυψίνους αλλά θα φανεί στην πορεία η αλήθεια. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» ανέφερε η Έλενα στην κάμερα της παραγωγής.

«Αυτό που μου έβγαλε εμένα η Αντζελίνα είναι πως, μεν τα έλεγε με μεγάλη χαρά αλλά έκρυβε το βλέμμα της και μια αμηχανία. Φάνηκε πως στεναχωρήθηκε που δεν πήρε τριαντάφυλλο και πιστεύω πως μέσα της πιστεύει λίγο πως δεν είναι το στιλ του Παναγιώτη και η ίδια» τόνισε, η Σία.

«Κοριτσάκια μου, πείτε ότι θέλετε! Πέρασα τόσο υπέροχα και τόσο μοναδικά που δεν με νοιάζει καν τι λέτε» συμπλήρωσε η Αντζελίνα στην κάμερα της παραγωγής.