Το «Ευτυχείτε» επέστρεψε στον «αέρα» του Open μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και όπως φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης τα οποία καταγράφει η Κατερίνα Καινούργιου είναι «σκληρή» αντίπαλος.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 21/09 η πρωινή εκπομπή του Open έφτασε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγία τόσο στο γενικό σύνολο των νούμερων τηλεθέασης όσο και στο δυναμικό κοινό αλλά και σε κατηγορία που αφορά στο γυναικείο κοινό.

Το «Ευτυχείτε» κατέγραψε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 14,9% ενώ ακολούθησαν το «Πάμε Δανάη» του Mega με 12,1%, η «Ώρα για Μελέτη» του Alpha με 11,6%, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου Star» με 10,8% και  το «Πρω1νό» του Ant1 με 9,8%.

Η πρωινή εκπομπή όμως του Open έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον των γυναικών ηλικίας 25-44 καθώς χθες Δευτέρα, σε ποσοστό 17,2% επέλεξαν να παρακολουθήσουν την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε».

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ακολουθούν  το «Ώρα για Μελέτη» με ποσοστό 13,9%, η εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» με ποσοστό 13,8%, το «Πάμε Δανάη» με 13,1% και το «Πρω1νό» με 10,3%.