Ο Λάκης Γαβαλάς έχει αναλάβει την θέση του guest κριτή στα Gala του «My Style Rocks» ενώ έχει αναλάβει και πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση στο «Κλουβί με τις τρελές».

Ο σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας και δέχθηκε ερώτηση για την οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το διαγωνισμό ενώ σχολίασε και τα όσα είπε η πρώην παίκτρια στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Καταρχήν στο τρέιλερ που είδα για την εκπομπή “The 2night Show” η Ευρυδίκη ήταν ντυμένη σαν την Έφη Σαρρή, την παλιά όμως όχι την καινούργια! Θα μπορούσε να κάνει τον μίμο της Έφης Σαρρή, να γυρίσει με ένα σουξέ και μπορεί να είχε περισσότερο. Αυτά που λέει, είναι ανακρίβειες. Λυπάμαι για εκείνη».

Σχολιάζοντας την οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το «My Style Rocks», ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Την κανακεύσαμε πολύ και, μην ξεχνάει ο κόσμος ότι αυτό το κορίτσι είχε περάσει κάποια πολύ μεγάλη αρρώστια, την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε και δεχθήκαμε και τα σχόλια της πολλές φορές και τις τρελίτσες της και τις δήθεν λιποθυμίες της. Αυτό δεν είναι καλό. Ευρυδίκη μου, ποιος θα σε πάρει σε μια δουλειά όταν βρίζεις όλο τον κόσμο έτσι;».