Η Γεωργία Βρανά, το απόγευμα της Πέμπτης, εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» ώστε να παρουσιάσει το concept της και να βαθμολογηθεί.

Οι συμπαίκτριες της, της χάρισαν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες και στη συνέχεια πήρε τη θέση της μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού μόδας, Κατερίνα Στικούδη θέλησε να δώσει πρώτα τον λόγο στον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Στέλιο μου, η βαθμολογία που πήρε η Γεωργία από τις συμπαίκτριες της ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Εσύ πώς τα βλέπεις τα πράγματα;» ρώτησε η Κατερίνα Στικούδη.

«Εντυπωσιακά καλή θα έλεγα!» σχολίασε ο κριτής και πρόσθεσε: «Για 4αρια και 3αρια αυτό το look δεν το βλέπω. Αυτή η εικόνα είναι ασύνδετη».

Ο κριτής εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή της Γεωργίας Βρανά ενώ τόνισε πως η εικόνα της συνδυάζει όλες τις εποχές μαζί.

«Δεν καταλαβαίνω πώς δεν το βλέπουν τα κορίτσια αυτό» είπε ο Στέλιος Κουδουναρης και πρόσθεσε: «Καλοτάξιδο το νέο σου τραγούδι και σίγουρα τραγουδάς καλύτερα. Και καλύτερα να βρεις κάποιον να σε ντύνει. Αυτό είναι συμβουλή δική μου και στο λέω με αγάπη» ενώ στη συνέχεια τη βαθμολόγησε με άσσο.