Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να έρθει στους τηλεοπτικούς δέκτες ο Έλληνας «Εργένης», Παναγιώτης Βασιλάκος. Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι show του Alpha, «The Bachelor» απόψε το βράδυ στις 22.00 κάνει πρεμιέρα.

To κόκκινο χαλί στρώνεται, τα ροδοπέταλα πέφτουν και η πόρτα της λιμουζίνας ανοίγει. Πριν από αυτό, όμως, ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Έλληνα «Εργένη», του οποίου την καρδιά θα διεκδικήσουν 20 γυναίκες! Ποιος είναι λοιπόν ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πρώτα από το Nomads;

Ο «εξομολογητής» του νέου show του Alpha, Γιώργος Σατσίδης, μπήκε στα άδυτα της βίλας, δίνοντας στο κοινό μερικές ιδιαίτερες πληροφορίες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Οι ερωτήσεις αυτές προέρχονται από ένα Q&A που έκανε ο παρουσιαστής στο Instagram του και στο οποίο κάλεσε τον κόσμο να τον ρωτήσει ό,τι θέλει να μάθει για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τι μάθαμε για τον Έλληνα «Bachelor»

Έχει ύψος 1.92 και είναι ζυγός. Φοράει 47 νούμερο παπούτσι, ενώ όταν κοιμάται φοράει μόνο το μποξεράκι του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ο μουσακάς. Πώς δικαιολογεί το ότι παρά την εμφάνισή του δεν έχει κοπέλα;

Όπως είπε για εκείνον «η εμφάνιση δεν είναι το παν, αφού μετά από λίγο δεν έχει σημασία. Πρέπει να ταιριάζει στον χαρακτήρα με μια γυναίκα, η χημεία είναι αυτή που κρατάει τη σχέση ζωντανή».

Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μαύρο, ενώ προτιμά να κοιμάται από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Τέλος, οι ταινίες που προτιμά να βλέπει είναι οι κωμωδίες και οι περιπέτειες… βέβαια δεν έχει ξαναδεί τίποτα σαν τη ρομαντική περιπέτεια που ζει στο «The Bachelor».