«Με τις γκόμενες να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου… Αλλιώς έχει βιασμό».

Αυτή η φράση του 31χρονου παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη, σε μια κουβέντα μέσα στο σπίτι για τα ερωτικά, προκάλεσε οργή και σάλο και του κόστισε την παραμονή στο ριάλιτι.

Η παραγωγή αντέδρασε, τον πέταξε έξω από το παιχνίδι και του ζήτησε να απολογηθεί για όσα είπε.

«Ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες. Σε ρωτάω ευθέως: έχεις ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα;» τον ρωτά ο Μεγάλος Αδελφός.

«Ποτέ» απαντά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

«Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες στο Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιες τοποθετήσεις. Αντώνη σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα» είπε ο Big Brother.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Τα βάζω με τον εαυτό μου, Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με βία, έχω παιδεία. Ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα. Θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό ούτε είμαι 15 χρονών να μην ελέγχω αυτό που θα πω» είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

«Στο ξαναλέω, δεν χωράει πλάκα. Η τελικά μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι» είπε ο Μεγάλος Αδελφός και ο παίκτης βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης: