Απόψε στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί τρία πακέτα που θα μας συγκινήσουν.

Το πρώτο πακέτο το στέλνει η 28χρονη Ιωάννα στη Ρίτα, με την οποία είναι αχώριστες φίλες τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ως μεγαλύτερη, η Ρίτα προστατεύει τη νεότερη Ιωάννα, τη φροντίζει και τη στηρίζει οικονομικά, όταν το χρειάζεται. Όμως, τους τελευταίους δύο μήνες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και η αποστολέας θέλει με αυτό το πακέτο να της δώσει δύναμη και κουράγιο και να τη διαβεβαιώσει ότι θα είναι δίπλα της σαν μητέρα και αδελφή, σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μία δυνατή φιλία μεταξύ γυναικών που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο!

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι η Σελίνα, μια νεαρή φιλόδοξη τραγουδίστρια. Παραλήπτης του πακέτου της είναι η αδελφή της, η Θεώνη, με την οποία δεν έχει καμία επαφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εξαιτίας κάποιας παρεξήγησης. Ποιος είναι ο λόγος που δεν υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία; Πρόκειται για παρεξήγηση ή ο λόγος είναι βαθύτερος; Γιατί η Θεώνη αποφασίζει στο τέλος να μην συναντήσει την αδελφή της;

Tο τρίτο πακέτο το στέλνει μια μητέρα στην «δεύτερη» κόρη της, την οποία έχει να συναντήσει 14 ολόκληρα χρόνια! Η κοπέλα αυτή είναι βασανισμένη από τα δεινά του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Τα ίχνη της χάθηκαν όταν κάποια στιγμή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αυτό το μέρος προκειμένου να επιβιώσει. Θα καταφέρουν οι έρευνες της εκπομπής να δώσουν ένα τέλος στην αναζήτηση τόσων χρόνων και να ξανασμίξουν αυτή την οικογένεια;

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.