Ακόμη μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παρουσιάζει η εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 22:55, μέσα από την οθόνη του Novalifε.

Η Νόνικα Γαληνέα αφηγείται στον Λάμπη Ταγματάρχη και στην Μυρτώ Κοντοβά στιγμές από την 50χρονη διαδρομή της στο θέατρο, που ξεκίνησε με μεγάλες συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως Κάρολος Κουν, Μάνος Χατζηδάκης και Γιάννης Τσαρούχης.

Η γνωστή ηθοποιός περιγράφει όμως και την πρώτη της συνάντηση με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον μεγάλο έρωτα που φούντωσε ξαφνικά μεταξύ τους, δηλώνοντας ότι της λείπει αφάνταστα και είναι πολλές οι στιγμές που τον έχει ανάγκη. Η Νόνικα Γαληνέα θυμάται επίσης και την πρώτη τους κοινή συνύπαρξη στο θεατρικό σανίδι, τότε που ο Αλέκος Αλεξανδράκης έπαιζε με την πλάτη γυρισμένη στο κοινό για να προσέχουν εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη της στο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, η Νόνικα Γαληνέα μιλάει επίσης και για τις συνεργασίες που είχε και με άλλους μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Δημήτρη Χορν. H εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» θα είναι διαθέσιμη και μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, για παρακολούθηση σε laptop, smartphone και tablet.