H 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Final της Αργεντινής έρχεται με σημαντικά παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 23:15 μέσα από το Novasports 4 τον αγώνα Ρίβερ Πλέιτ – Άρσεναλ Σαραντί και στις 02:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 10/3) μέσα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD το παιχνίδι Ρασίνγκ Κλουμπ – Μπόκα Τζούνιορς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Άρσεναλ Σαραντί με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκη στη προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Στο άλλο παιχνίδι η Ρασίνγκ Κλουμπ θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

– Κυριακή 9/3 23:15 Ρίβερ Πλέιτ – Άρσεναλ Σαραντί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

– Κυριακή 9/3 02:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 10/3) Ρασίνγκ Κλουμπ – Μπόκα Τζούνιορς από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου