Η Ελεονώρα Μελέτη έριξε αυλαία στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και ήδη ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη, 11.00-13.00, σε καθημερινή εκπομπή ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης.

«Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο που θα μπορούσε να βγει στον αέρα από αύριο το πρωί» σημείωσε χαρακτηριστικά χθες, Κυριακή, ο Νίκος Μάνεσης με την Ελεονώρα Μελέτη να μην κρύβει τη χαρά της για αυτή την συνεργασία.

Όμως υπάρχει ακόμα μια συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη η οποία «καρφώθηκε» μέσω των social media. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μέχρι πρόσφατα.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Ελεονώρα Μελέτη. Την ανάρτηση συνοδεύει η φράση «Stay tuned» η οποία μαρτυρά πως ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια προετοιμάζουν ήδη όλα όσα θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha τη νέα σεζόν.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και η Ελεονώρα Μελέτη στα Instastories της επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την συνεργασία τους.