«Το… χόμπι μου, όπως ξέρεις είναι να στήνω τηλεοπτικές ζώνες και μετά να φεύγω! Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν, ξεκινήσαμε να στήσουμε στο Star πρωινή ζώνη που δεν είχε ως τότε το κανάλι. Δίνουμε ραντεβού με τον τηλεθεατή στις 10 το πρωί για ενημέρωση, χωρίς να προηγείται ζωντανό πρόγραμμα. Δύσκολο στοίχημα σε ένα κανάλι που για χρόνια είχε διαφορετική δομή. Όμως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια μας από την πρώτη μέρα κι αυτό μας δίνει απίστευτη χαρά» αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω πίσω μου στο ΣΚΑΙ μια εκπομπή που είχε γίνει η πρώτη επιλογή του τηλεθεατή για την πρωινή του ενημέρωση. Όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και την εκπομπή Live στο Star την αγαπάω σαν το καλύτερο μου “παιδί”», ανέφερε η δημοσιογράφος, μιλώντας στο Votre Beaute.

«Έχω συνηθίσει τόσο πολύ στα δύσκολα, που δεν νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να βολευτώ στα εύκολα. Πάντως τώρα νιώθω να πατάω στα πόδια μου πιο σταθερά από ποτέ. Αυτό μου δίνει δύναμη να δοκιμάσω τα όρια μου, αλλά και να πραγματοποιήσω αυτό που πραγματικά θέλω», προσθέτει η Πόπη Τσαπανίδου.