Το μεσημέρι της Τετάρτης 01 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη βγήκε για τελευταία φορά στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha. Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, παλιοί και νέοι, βγήκαν στον «αέρα» και κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές για τελευταία φορά.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που όλοι έκαναν προσπάθεια να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Τα φώτα στο πλατό έσβησαν και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε το διάλειμμα στην τηλεοπτική της πορεία.

Τι θα προβάλλει όμως από σήμερα Πέμπτη, ο Alpha στην ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Όπως είναι φυσικό, η αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον σταθμό έφερε και αναπροσαρμογή του προγράμματος του καναλιού.

Σήμερα λοιπόν Πέμπτη 02/07, στις 13.00 θα προβληθεί η ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και στις 15:30 θα ακολουθήσει η εκπομπή μαγειρικής «Μη Μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα προβληθεί ξανά στις 13.00 ελληνική ταινία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκπομπή μαγειρικής του Γιώργου Τσούλη «Μη Μασάς» στις 15.30.

Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου όμως ο τηλεοπτικός σεφ θα βγαίνει στον «αέρα» λίγο νωρίτερα, δηλαδή θα μετακομίσει στις 13.00, στις 13:50 θα προβάλλεται σε επανάληψη το «Σπίτι Είναι…» και στις 16:30 θα ακολουθεί κανονικά το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».