Πολλοί από τους παλαιούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, είτε μέσω Skype είτε στο πλατό, βρίσκονται στην τελευταία της εκπομπή. Και η συγκίνηση για την παρουσιάστρια είναι μεγάλη.

Ο πρώτους από τους πρώην συνεργάτες της που βγήκε στον «αέρα» μέσω Skype, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους είχε και συγκινητικές στιγμές, αλλά και απίθανες ατάκες.

«Άμα σε πιάσω Ελένη, δεν θα σε γλιτώνουν 20 κανάλια»!  Η Ελένη Μενεγάκη γέλασε και απάντησε: «Πιάσε με Νίκο μου! Σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σήμερα»!

Για να συνεχίσει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια: «Όλη μου τη ζωή βγάζω πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς πρόγραμμα, δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει».

Ωστόσο, το καλό το άφησε για το τέλος, κάνοντας τη δική της έκπληξη στον πρώην συνεργάτη της.

«Επειδή με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους στην εκπομπή, ήταν χρονιά που δεν γινόταν. Ήταν άλλη χρονιά για μένα κι εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη και με ξέρετε… Δεν πάω συχνά αλλά όταν πάω δεν κάνω επιλογές ούτε για νούμερα, ούτε για να συζητηθώ, σκασίλα μου όλα αυτά. Πάω γιατί μου κάνει κέφι… Πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος δεν ήταν η χρονιά μου».

Για να συνεχίσει: «Άκου όμως τώρα. Στα Μελίσσια δεν είσαι; Δίπλα στο σπίτι μου; Θα μπουκάρω μόνη μου, γιατί μπορώ… Έχω το θάρρος και έχω γνωριμίες παντού… Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι… Θα έρθω να σε βρω στο στούντιο του χρόνου. Κι επειδή έχω μέσο σε όλα τα κανάλια, θα μπουκάρω…».

Και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε εκείνη τη στιγμή πως… λιποθυμά.